10/9/07

Εκλογές '07

Πάμε λοιπόν για Εκλογές!!

Ξέρετε πιστεύω τι είναι οι εκλογές ετσι;

Για τους οπαδούς του χώρου ειναι η ευκαιρία να στηρίξουν το κόμμα, την οργάνωση, το κίνημα, τον συναγερμό κοκ.. Φυσικά όχι με το αζημείωτο. Όλοι το κάνουν για το καλό της πατρίδος ( όπου πατρίδα = ο τραπεζικός τους λογαριασμός ) και για το κοινό καλό.

Για τους μη οπαδους του χώρου ( όπως ο υπογράφων ) ειναι απλά ένα χαμένο μισάωρο ( στην καλυτερη των περιπτώσεων ) απο τον πολύτιμο χρόνο ξεκουρασης που έχουμε.
Τοσο απλά.

Γιατί φτάσαμε όμως κάποιοι σαν εμένα να το βλέπουν έτσι;

Ας το αναλύσουμε..

Είμαι λοιπον 30 ετών. Παιδί του Πασόκ, μιας και τα καλύτερα μου χρόνια τα έφαγα με το Πασοκ στην " εξουσία " . Τι κατάλαβα; Τίποτα απολύτως. Δεν είδα κανένα καλό. Παρα μονο μια " λαϊκή " πολιτική η οποία έπαιρνε χρήματα απο τα ΚΤΠ και τα έδινε στους φτωχούς. Σωρηδόν όμως. Τα έργα π.χ που έπρεπε να γίνουν δεν γινόντουσαν γιατί επικρατούσε το αμίμητο " Τσοβολα δώστα όλα ". Φυσικά με το αζημείωτο.. Δε γ@μείς που η χώρα δεν εξελισσόταν; Δεν πειράζει. Αρκεί να τους έχουμε ικανοποιημένους ( βραχυπρόθεσμα πάντα ) για να μας ψηφίζουν.

Μετά πέρασα και απο μια " Οικουμενική κυβέρνηση ". Εκεί ίσως να ήταν η καλύτερη και η πιο σωστή διακυβέρνηση της χώρας απο το ΄54 και μετά.

Τέλος ήρθε και η Νεα Δημοκρατίαα.. Μάλιστααα.. Τα πιάσαμε εκει τα λεφτά μας.

Οι πλούσιοι, πλουσιότεροι και οι φτωχοί, κατα πολύ, φτωχότεροι.

Τα υπόλοιπα κόμματα ( ΚΚΕ, Συνασπισμος, ΚΚΕ ΜΛ, ΚΚΕ ΛΜ ΚΚΕ Ντονέρ κτλ ) χωρίς καμια ουσιαστική κοντρα παρα μονο το all time classic " Ενάντια στον αυταρχισμό, τον καπιταλισμό, Έξω το ΝΑΤΟ, Έξω οι βάσεις " κτλ κτλ .

Ο Παπαθεμελής πάει, στην κυριολεξία, με το σταυρό στο χέρι.

Μιας και αναφέραμε " χέρι " αλήθεια πόσο θα πάρει ο Χερι - Χέρι;;

Ο Συνασπισμός τα ίδια με το ΚΚΕ

Το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν το ξέρω δεν μπορώ να το κρίνω.

Άρα;; Τι μένει για κάποιον σαν εμένα;; Η Απόλυτη Αποχή ( ΑΑ--> Όπως λέμε Ανώνυμοι Αλκοολικοί ένα πράμα ).

Δεν υπάρχει κάποιος ρε το φελέκι μου μέσα, που να ικανοποιήσει τα " θέλω " μου;;
Κάποιος που να μην είναι της ΚαραμανλοΜητσοτακοΠαπανδρεϊκής φατρείας;; ( Και μην βρεθεί κανένας έξυπνος να μου πει " Μπακογιάννη " :p ).
Κάποιος που να καταλαβαίνει τους νέους.. Κάποιος που να κάνει κάτι για τους νέους!!

Ακουω στις προεκλογικές πίπες... εεεε.. σόρρυ.. δηλώσεις για τους Αγρότες, Για τους Συνταξιούχους, Για τους ΔΥ, για τους ΙΥ για για για...
Για τους νέους ποιος πούστης θα μιλήσει;;
Εκτός αν το μέλλον της χώρας ειναι τα προαναφερόμενα κοινωνικά στρώματα!!!!!